Velkommen til hjemmesiden min!

Jeg er oppvokst i Hundeidvik i Sykkylven og nå bosatt i Ålesund med mann og to barn. Etter endt skolegang har jeg brukt mesteparten av mitt yrkesliv i interiørbransjen med interiørdesign innen kjøkken- og baderomsinteriør. For 12 år siden fikk vi en frisk og velskapt sønn - jeg ville ha et roligere liv , det resulterte i at jeg i første omgang avviklet butikken etter 13års drift for å tilbringe mer tid med familien og vår nyfødte sønn. Jeg tok opp en gammel hobby jeg koste meg mye med som barn - tegning og maling. Jeg oppdaget at dette var noe jeg både likte og slappet veldig godt av med - ble helt oppslukt og glemte både tid og sted.

Etter et malekurs i Sør Frankrike med den engelske kunstneren Mitch Waite som veileder fikk jeg lyst til å lære mer - og søkte derfor om opptak på Ålesund Kunstfagskole, der jeg i 2012 var ferdig med et 2-årig studium.

Jeg lar meg inspirere av så mangt, selv om min store inspirasjonskilde er det vakre landskapet vi har rett utenfor stuedøra her på Sunnmøre.

Vil du besøke mitt atelier og se nærmere på mine arbeid er du hjertelig velkommen! Bare ta kontakt på tlf 47329052 så avtaler vi tid! Du kan også sende meg en melding på kontaktsida øverst her, jeg svarer så snart jeg kan! Bor du andre steder i landet og ønsker å kjøpe maleri så sender jeg pr. post.

Takk for du tok deg tid til å kikke nærmere på mine maleri!